NOTICIES

 

3-6-2020- GOLF D’ARO

Felicitar el camp pel seu bon estat de joc i els seus greens, llàstima dels búnquers.

Carai amb en Lassús i en Ramón, Felicitats pels seus 39 i 38 punts a un camp molt i molt exigent.

AVÍS: Allargarem la pool durant tot el Juliol, quatre proves més. Ja us informaré dels camps.

Salut

 

27-5-2020- PERALADA

Disculpes, disculpes i més disculpes ens han fet arribar des de direcció de Peralada, però el mal ja està fet. No cal ni perdre un  minut per comentar l’estat dels greens, lamentable no haver-nos avisat amb antelació...

Setmana tràgica, només dos jugadors han complert amb el seu hcp. Felicitats Codina pels teus 36 punts i en Lirio amb 35.

Tenim  nou Lider a la pool, en Codina de BDN ha superat al Rafa. Recordeu que el reglament de la poolpga diu que en la classificació general, en cas d’empat, no es tindrà en compte el hcp sinó que el jugador que vingui del darrera avançarà al del davant en cas d’empat.

Proper dimecres Masnou.

Salut

20-2-2021- POST COVID- TOUR

Tornada a la normalitat o millor dit semi-normalitat.

El que més em va impressionar és l’ alegria que es respirava al Pàrquing al saludar-nos un a un. Brutal!!! Està clar que ens hem trobat a faltar.

Un cop acabada la partida haig de destacar el bon nivell de resultats després de  dos mesos sense tocar els pals. Sobretot felicitar al Xeli pels seus 39 punts i joc meravellós. Segona posició pel Quico, Sala i Pepe que amb 37 punts van demostrar que no han perdut el swing.

Tornaré a donar les gràcies al Rafa i Claret pq ens van preparar una vetllada d’allò més exquisida al seu nou Restaurant  i a la Gràcia per la magnífica decoració aconseguida. Realment no donava la sensació d’estar en una benzinera,...

Tenim nou integrant a la pool, soci de la pga i molt bona persona, s’adaptarà ràpidament al esperit de la pool, en doc fe, en Thierry Roux. Benvingut !!!

Proper dimecres a Peralada

 

29-4-2021

29 d’abril 2020, és el és el cent dinovè dia de l'any del calendari gregorià i el cent deuè en els  anys de traspàs.  Queden 246 dies per finalitzar l'any. 

 

 Un 29 d’abril de 1624, a França, el Cardenal Richelieu, assumeix el carreg de ministre de Lluis XIII.

 En el dia com avui del 1708, les tropes borbòniques ocupen la Vila de Puigcerdà. Arriba en aquesta diada del 1770 per primera vegada a Austràlia una embarcació  europea capitanejada per James Cook. 

Pocs anys desprès el 1814, les tropes de Napoleó I, es retiren de la ciutat de Barcelona i emprenen la retirada.

Al 1899, el pilot belga Camille Jenatzy amb el seu automòbil elèctric La Jamais Contante, (com homenatge a la seva dona) estableix per primera vegada un record de velocitat amb automòbil al superar els 105,88 km/h.

A España un dia com aquest però del 1900, es posa a flot el Extremadura, (en lloc d’una botella de cava o xampany, es va creure convenient fer-ho amb un Montilla) el primer vaixell de guerra espanyol desprès de la destrucció de la flota a Cuba el 1898.

Si estem al 1923, a España es celebrarien les últimes eleccions de diputats a les Cortes de la monarquia espanyola abans de la Guerra Civil, les properes les guanyarà Adolfo Suárez el 1977. 

Mentre a Berlín aquest dia del 1945, Adolph Hitler es casa amb Eva Braum  a Italià, les seves tropes es rendeixen i l’exercit nord americà allibera el camp de concentració de Dachau.

Aquest mateix dia del 1984, a Catalunya, es en Jordi Pujol qui guanya les eleccions per un majoria absoluta.

2013, EL Celler de Can Roca es escollit com el primer restaurant del mon, segons la prestigiosa revista The Restaurant Magazine.

 

El dia s’ha despertant radiant, els de marina veien sortir el sol d’orient amb una lluminositat poc habitual, sols una mica d’aire irritava les fulles dels arbres com si d’una dansa ritual es tractes... Tots pendents, aspectants, atemorits però amb força... l’Stadium ens espera!!

 

El camp esta magnífic, els carreres es con si els acabessin de pintar, t’ajups i veus que no es el color natural de l’herba, amb el seu perfum, el seu tactes dols i fresc a la vegada...

 

Com era d’esperar els mes matiners ja fa estona que discuteixen sobre com anirà la diada tot esperant que el rellotge marqui les 9,45 hora indicada per que el primer grup arranqui del tee del 1, par 4,  398mts.  A la vostra dreta, el bosc, es feixuc de difícil recuperació, potser millor tirar una provisional, a l’esquerra un espera també el bosc, mes net però mes perillós i sense angle de sortida, donat que l’aigua t’espera a 264 mts de  la sortida de grogues... 

Alguns dels participants esperen impacients la seva sortida i en Jesús que sap com solventar aquestes situacions ja tenia previst també fer sortides pel 10, això si a les 9,55 (?).

El primer grup, es en Sala el que te la responsabilitat de fer el tir de sortida, després es repartiran les sortides entre els Batallè i en Pere Capdevila. Quatre sortides de “pro” i un resultat sorprenent tres “birdies” i un par, el sorprenen es que en el segon grup les sortides son mes espectaculars encara i acaben tots quatre empatant a “birdie”, la cosa es calenta donat que el primer grup que han sortit pel 10, empaten al par...

En el forat 5, par tres 190 mts. Premi d’aproximació, de fet es tindran que repartir aquest premi en Joaquim Puigdemont, en Sala, Josep Mª Codina i en Xavier Rubio, han llegit be les instruccions que diu la PGA “El cor del green és l'únic lloc segur. Si la bandera està a l'esquerra, apunti al mig del green i la caiguda portarà la bola a l'objectiu” i mai vist, es fan 4 “only one

Forat 12, par 5  482 mts. En Rafael amb diu... El drive més segur és cap a la línia de cinc arbres a l'esquerra del carrer. Si no pot assolir el green en dos cops, asseguri's que està situat prou enrere per a poder jugar per damunt de la immensa alzina surera situada en la part esquerra del carrer. Gracies Rafael hi així ho faig no sols jo sinó també en Jesús i en Jordi Sicra, sortim tots contents amb tres parts i un “birdie”. 

 

La segona volta es espectacular, el grup d’internacionals es a dir Michael, en Karl, en Matvey i en Gert Jan, es creuen amb en Lirio, que juga amb part de l’Empordà Connection... En Pep, en Ton i en Julio, com aneu, millor impossible li respon en Michael...

 

Forat 15, par 5,  450 mts. En Kiko ho veu clar, escolta-ho... La línia que us aconsello des del tee és la del primer búnquer a l'altre costat del carrer, perquè només els grans colpejadors, com jo,  poden escurçar per sobre els arbres de la dreta. El segon cop és totalment coll amunt, així que caldrà jugar-lo com a mínim amb un pal més”, gracies a les seva lectura l’Ametller i els Bach, que juguen junts, en sortiran amb un par.

 

Si un par tres es difícil el 16 de 183 mts es de difícil lectura i calen evitar els cops curts a la dreta, perquè el Green i els pendents empenyen la bola fora d'ell. Intenti deixar la bola per sota del forat perquè el Green s'inclina constantment des del darrera cap a endavant. Ho han entès bei de nou son varis els equips que es reparteixen pars i algun “birdie”, de pars a les targetes d’en Brasi, d’en Josep Codina, d’en Bigas, d’en Crespo i d’en Currius hi son marcats i els “birdies” d’en Estevez i en Fraguas, son dels que fan historia.

 

El cansament entra quant encara falten dos forats per acabar el recorregut... Els comentaris generals son de “nois anem molt be” ... Per uns son els 8 i el 9 el primer un par tres de 169 mts i el segon un par quatre de 437, els altres tenen per davant dos pars quatre , un de 444 mts. L’altre de 419. En el 8, en Felix Les,  que juga amb en Juanjo, en Rotllan i en Jaume Pastells, fa un doble bogey, mentre de la resta s’apunten un par, un resultat que s’invertirà en el proper forat a on el par serà per en Felix.

 

Forat 18 par 4, 419 mts.  L’Antonio Garcia pensa interiorment “Hi ha més espai a la dreta que a l'esquerra: si pensa que no arribarà al Green al segon cop, es millor fer cop d'aproximació des de la dreta i curts al Green, perquè els cops d'aproximació i els cops curts des d'allà no són tan complicats”, el que no sap es que igual que ell  en Miquel Gil i en Josep Lassús pensen el mateix, en Ramon Ruiz que fa equip amb ells pensa, jo ja tinc el “birde” segur, vosaltres no ho se...

 

A mida que anem finalitzant firmem targetes i les entreguem, tot esperant que tots plegats anem a Can Pou a on en Pepe ha reservat taula per tots... 

 

Els guanyadors del dia 29 d’abril del 2020 amb 48punts!!! Son.......

 

Amb desperto després de que rebo una nota de la Federació Catalana diguen que el camp era curt.... 

 

Us deixo amb coses del dinar....

 

Els de costa de bon matí ja han sortit amb el volantí 

les nances i garbitanes i una corda de cinc canes

lligada a un roc gruixut per fondejar-hi el llagut...

En voleu, allà d’oblades de llagostes virolades, 

jodrioles i serransescorpores  i polles de mar...

 

En Rafael i el seu ca han sortit cap a caçar

I tornen amb el serró ple d’ocells de tot color

Coloms tendres i paisans paons reials i faisans

Grives, merles i perdius I uns altres de colors vius...

 

Amb l’aigua no cal pensar-hi ja la porta Sant Hilari 

que la treu d’algun bagueny de les conques del Montseny

també hi ha terra remota per qui amb caça vol bon vi

dons a taula generosa sols en cal seny a tenir.

4-3-Torremirona

Algú ha vist mai fer un “socket” amb el putter? Pregunteu-li al Codina BDN com es fa....

Torremirona amb 27 jugadors, amb la baixa del nostre gran amic Lirio que per problemes de salut ha causat baixa a ultima hora, finalment sembla que no ha estat res i que ja està bé, cuida’t company!!!

Quatre de març i no ho sembla, temperatura perfecte i “sense vent”,

No sé si felicitar als campions, però ho faré pq han demostrat que estant amb un hcp superior del que els toca... Felicitats Codina BDN i Ton pels 39 punts d’avui.

Propera setmana Ryder a S.V.M.

Salut

 

26-2-La roca

30 jugadors a La roca, sembla un camp fàcil però que costa “complir”.

Molt bones voltes del Codina gironí i del Lassús que amb 39 punts aconsegueixen les victòries.

Proper dimecres a Torremirona

Salut

19-2-Tour

Pga Tour, brutal els greens, mama mia quina qualitat !!!

 Difícilment trobarem uns greens iguals, val la pena de disfrutar-los.

Definitivament les classes amb l’Enric són d’or, un parell de classes a la Pga i mireu en Miquel com ha apuntalat cap a munt.

Primera posició pel Miquel amb 39 punts, segona posició pel Ignasi i Pep Tren amb 38 punts. Felicitats a tots tres!!!.

Tornaré a aplaudir al Sicra, que amb 35 punts i +5 scratch,  demostrant que està plenament recuperat pel swing, tot i que comenta que li falta un xic....

Proper dimecres a la Roca.

12-2-Llavaneres

Llavaneres, camp curt però enrevessat, per això fer 41 punts està d’allò més bé. Gran Nivell de l’ Ignasi amb 41 punts i en Miquel amb 37 punts. Felicitats campions !!!

La calma ha tornat després de la tempesta, només hem tingut un ofegat, en Pepe, hauríem d’ aplaudir-lo per la gran tasca feta tots aquests anys i buscar un substitut per ell. Gràcies PEPE !!!!. Espero que aviat tornis a comandar/liderar el forat 19.

Proper dimecres al Tour.

Salut

5-2-Masnou d’Aro

“Setmana tràgica golfística” així podríem dir-ne el que ha passat a Masnou d’Aro.

Hi ha 2 camps que et foten una clatellada a la cara, molts cops dues clatellades. Suposo que ja sabeu quins són...

Només una noticia destacada, la presència del nostre estimat amic Sicra que després d’una intervenció i recuperació llarga va demostrar  un gran nivell,  quedant  vuitè de 27 i que  està en forma. Felicitats crack!!!.

Guanyador en Ton amb 35 punts demostrant que els de l’Empordà no els hi fa cap por el vent. Segon en Miquel amb 33 puntets.

Proper dimecres anireu a Llavaneres, jo no podré ser-hi. Feu bondat.

Salut

29-1-tour

Aquest any sembla que en Rafa ha “apretat l’accelerador” i no vol deixar cap opció als seus rivals. Gas a fondo que diu ell,....

Ahir excel·lents 40 punts, Segona posició pel Xeli amb 38 els mateixos que l’Antonio. Felicitats!!!.

Salut

15-1- a la Roca

Guanyador en Currius i ja en van dues aquesta temporada, i segon en Lassús que estrena podi. Felicitats a tots dos.

Salut

 

8-1-2020- Stadium

Quatre coses importants aquesta setmana poolera:

1.      Sembla que en Sicra, Capdevila i Josep van per bon camí, realitzant les rehabilitacions que toca fer i ben aviat els tindrem entre nosaltres. Fantàstic !!!

2.      En Claret ha trobat la clau de volta, sembla que comença a entendre l’Stablefort i també que la lliga és llarga , El Felicito pq ara mateix és el jugador amb més proves guanyades i/o segon de tots els participants. Suma un primer i dos segons demostrant que està a un gran nivell. Felicitats crack!!!

3.      Guanyador en Matt  amb +2 scratx i 40 punts, deixant fàcil i accessible el monstre de l’ Stadium. Gran volta Matt. Segon posició pel  Claret amb 38 punts. Moltobenne Claret !!!

4.      Nou component a la pool, en Fèlix que amb un hcp 9,8 ha demostrat bon nivell competitiu i encara millor ambient fora de la competició. Ha estat acceptat per formar part del nostre col·lectiu. Benvingut Fèlix.

 

Salut, proper dimecres a la Roca

2-1-2020 Torremirona

El que va passar ahir amb les barres de sortida pot tornar a passar a mi o a qualsevol altre,  i trobo que no és just baixades de hcp si el camp no està dins la legalitat, per això he decidit fer un reglament intern per unificar criteris a l’hora d’actuar:

Reglament Intern per la poolpga:

1.      A la poolpga si trobem 3 barres de sortides avançades o atrassades de més de 20 metres la volta valdrà per pujades i baixades de hcp.

2.      Si trobem més de 4 barres de sortides no vàlides, la volta no comptarà per pujades i/o baixades de hcp però si per la classificació de la pool però amb un condicionant: que els que hagin realitzat més de 36 punts stablefort se’ls comptabilitzarà un màxim de 36 punts per la classificació general de la pool. El guanyador de la prova serà tenint en compte la classificació de la prova.

3.      Si fos possible, un membre del comitè anunciarà públicament la decisió de “prova no vàlida per la FCG” abans d’acabar la prova.

Espero que aquesta decisió sigui justa per tothom i no hàgim de veure’ns comentaris fora de joc.

Ahir primer en Jesús i segon en Claret, Felicitats cracks!!!

Propera prova a Stadium.

Salut

 

18-11-2109- Costa Brava

Cada cop veig més clar que el més important no és qui guanya sinó el bon ambient que hem creat, sabent compartir i conservar  entre tots.

Moltes i moltes gràcies Antonio.... espectacular el teu restaurant i  el bé que ens vas tractar...”no hase falta desir nada más

Panera pel Quico i pel Codina BDN.

Bones festes a tothom

 

11-12-2019-Tour

Jornada amb 27 jugadors al Tour, dia impressionant per la pràctica del golf i així s’ha notat en els resultats, cinc jugadors han baixat hcp, bravo!!!

Guanyador en Jordi Fraguas  amb uns espectaculars 42 punts, Felicitats Jordi per la teva primera victòria en una poolpga i sobretot per aquests domini sobre tots els altres.

Segona posició pel Josep Ametller amb 38 punts, Felicitats.

Recordeu...primeu el joc net i així tothom hi sortirà guanyant.

Proper dimecres St Cristina i dinar de Nadal a Ca l’Antonio.

Salut

27—11—Stadium

Avui, en  acabar la meva partida,  he pensat que l’Stadium estava molt difícil, l’he trobat llarg i pesat, greens difícils i forats cada vegada més petits, rafth mig alt i complicat. Ja veig que he errat i que no en tinc idea de fer prediccions. Quina meravella de resultats pels que estan jugant bé....!!!

Dos “novells” de l’Stadium ens han passat la mà per la cara, autèntic espectacle del  Josep M. Codina i Del Jaume Pastells que amb 39 punts ens han fet petits a tots nosaltres. Felicitats pel joc i pel resultats!!!!

Segona victòria de la temporada pel Josep M. i segona “copa de plata” pel Jaume. Van Forts!!!

Proper dimecres Empordà.

Salut

 

20-11-2019- MASNOU D’ARO

Novena setmana poolera i continua una igualtat esfereïdora, en nou setmanes cap guanyador ha repetit i tampoc cap segona posició. Crec que assistirem a la pool més igaulada de la història...

Avui ha estat un dia complicat de golf, camp difícil i amb vent...una combinació explosiva pels golfistes, però mira per on, avui en  Josep M. Codina, el de Girona, ha volgut demostrar que no ha vingut només a disfrutar dels “forats 19” i  amb 38 punts ens ha deixat a tots atònits, Felicitas crack !!!. També destacarem els 35 punts de l’ Antonio per aconseguir una meritòria segona posició.

Alguna cosa falla en aquesta pool, el nostre estimat tiralínies Sala no rasca bola, ni en el seu camp és capaç d’estar a l’altura...potser entrena massa poc? Hauràs de dir-li al teu amic Lizana  que t’acompanyi a fer unes classes de golf per tornar a tirar les boles rectes i  si és possible...molt rectes, ja,ja

Salut

13-11-2019

Setmana x oblidar, ojalà pogués oblidar els clock, clock, i  més clocks d’aquest dimecres.... “putos pins”....suposo que li deu passar a més d’un, jaja.

Brutal el guanyador, l’Antonio està que se surt i ens ha donat una lliçó de golf, ja veig que està del tot recuperat. Felicitats Cracks!!!.

Dels 21 golfos només l’Antonio i l’Ignasi van aguantar bé i van apuntar-se un meritori primer i segon lloc.

Aquesta setmana ningú ha pujat hcp, l’ordinador a fet un càlcul de camp molt difícil i ha ordenat que només hi hagi baixades (ASC:SB)- “solo bajadas” i  amb un coeficient de +2. Per això només l’Antonio a baixat hcp com si hagués fet -2.

Proper dimecres Masnou.

6 de novembre 2019,

És el és el tres-cents desè dia de l’any del calendari gregorià i el tres-cents onzè en els anys de traspàs. Queden 55 dies per finalitzar l’any.

Tal dia com avui del 1264, el rei Jaume I, inicia la conquesta del regne sarraí de Murcia, mentre que el 1860 Abraham Lincoln es escollit President dels Estats Units d’América (el setè)

també el dia en que Barack Obama serà reelegit de nou president de USA uns quants anys mes tard (2012).

Un mal dia per España, ja que el 1813, els diputats del Congres de Mèxic, signen la declaració d’Independència d’Espanya i el 1844 i també amb un 6 de novembre, es promulga la

primera Constitució de la República Dominicana després de la seva independència d’Espanya..., però no acaba aquí aquest tema ja que a Polònia, el 1918, es proclama la segona

República i el 1975, comença al Marroc la coneguda com Marxa Verda. I es tindrà que esperar fins el 1982, perquè Santiago Carrillo dimiteixi com a secretari general del PCE.

També podem felicitar al golfista Tetsuji Hiratsuka (1971) que avui fa anys, també si us va bé, podeu felicitat als Sants Sever de Barcelona, Winoc de Bergues, Josepa Naval, Sats

Cabrit i Bassa, Pau e Constatinoble, Bertille de Chelles i Cristina de Stommein... ( se us ha girat feina...)

Pels que no esteu al dia tal dia com avui del 2015, es presenta el joc Yo-Kai-Watch para Mintendo 3DS.

La silenciosa rosada del matí deixa els cotxes amb cristallines i transparents gotes d’aigua que emergeixen com perles matineres de voluptuositat incerta amb olor a fulles de

tardor i un sospir de marina... La fred i la humitat arriba i això es nota. Dins la casa club , es comencen a veure el que serà la moda aquesta tardor hivern, en Pere amb anorac gri sobre un

jersei veig y un polo blanc, descol·loca al cronista que potser despistat es presenta a aquesta jornada amb un polo veig de manega curta... A fora al cadi màster, un grup de foresters, ens

fan veure per a on anirà la moda, que tot sembla serà amb colors virolats i força extravagants. El costumari català ja ho diu... ocells estranys, canvi de temps...

Stadiun PGA, 9,00 hores tee 1, Josep Codina dona el cop de sortida, el segueixen l’Ignasi Prats i en Jordi Fraguas, mes tard es faran sortides conjuntes pel tee 1 i del 10. El camp

esta difícil, es el que es comenta, la rosada ens ha deixat el raf dur i els senglars han jugat tota la nit per la quantitat de “xuletes” que han deixat... ja els hi pots dir que les reparin ells a la seva ...

Benvinguts de nou després d’unes jornades sense venir en Josep Mª Rodriguez de Lizana en Jan Verkerk i en Karl Gysin.

Jordi Bach, com vas... volant comenta a l’entrar a petejar el par3 als que inicien la sortida al complicat par5 del forat 12... Rafa, com ho tenim... els dols últims m’he enfonsat...

dons el cronista aprofitat aquesta situació, l’enfonsament i el volant es marca un 36 i s’han porta la jornada, una jornada en la qual els meus acompanyants, en Ton Font en Pere Currius i

en Jaume Pastells a han fet gala d’un bon joc. També s’ha de dir que era una jornada en que a la prèvia en Pepe tenia una difícil situació al tauler i que sembla es va superar amb nota a Can

Xapés, per cert a uns 35 km. de Can Xapes, les meves llenties amb xoriço de cullera, eren bones bones bones...

Salvador Claret

 

30-10-2019 Montanyà

30 d’octubre 2019, és el és el tres-cents tresè dia de l’any del calendari gregorià i el tres-cents quatre en els anys de traspàs. Queden 62 dies per finalitzar l’any.

Tal dia com avui del 1813 capitulan a Pamplona les tropes franceses, es dona per acabada la Guerra de l’Independència Española. En el 1917 mor en accident d’aviació als 22

anys Josep Maria Armangué i Farré, fundador de la empresa David, pilot i dissenyador d’automòbils de competició. En el 1922 quant sols quedaven dos dies per la Marcha sobre

Roma, el rei Victor Manuel III, nombra Primer Ministro a Benito Mussolini i així es pensava que ho arreglaria tot. Tota USA recordarà tal dia com avui del 1938, com el dia en que els

alienígenes volia conquerir el mon. Orson Welles provocarà el caos a tota USA per la retransmissió radiofònica que va fer de la Guerra dels Mons.

A Badalona el 1957, neix el jugador de basquet Joaquim Costa Puig (aquesta es per en Josep Codina) , però aquest mateix dia neix el que serà la ma de Deu, Diego Armando

Maradona.

També un 30 d’octubre, aquest de 1974 a la capital de la República Democràtica del Congo, Kinshasa, es celebra un dels combats de boxa mític en la historia el de Muhamad Ali i

George Foreman. Un any desprès, Juan Carlos de Borbón, t’he que assumir interinament el Cap de l’Estat Espanyol per malaltia de Francisco Franco.

30 d’octubre de 2019, 7,20 del matí, invasió de porcs senglars al camp de golf de Montanya, es prega servei de neteja es presenti als forats 6, 12 i 17. Preferible escombres del

calibre 12. A les 9,05 els serveis de neteja, donen per fet que els senglars ja han estat escombrats, alguns voluntàriament i d’altres si han quedat.

Un cop el camp es dona per practicable, es fan dos grups uns surten al camp pels tee del 1 i els altres pels tee del 10 per participar a la 6 pool de la temporada.

Dos temes tenen transcendència en aquesta jornada, tots dos amb V, la V de viatge i de vi... Qui mes qui menys desprès de sentir les declaracions del nostre afilllat Lirio, al

filosofar... Tindríem que anar a jugar cap al sud i no cap al nord.., en Rafael i en Pere Capdevilaja preparen el gorro de llana. Per cert, en Lirio des de que no te l’esponsorització de Marlboro,

el seu joc ja no es tan brillant, crec que entre tots li tindríem que buscar un nou esponsor, es tenen que pensar coses noves, cellers (opino que es el principal objectiu), restaurant o

benzineres...

Joc força desigual en part potser motivat pels greens, potser una mica lents i els forats de nou petits, un detall que en Miguel ho ha dit des del primer forat que ha fet.

Os informo per a tots aquells que us pugui ser útil, que 5 mes 2 igual a 7... Al final de la Jornada, en Josep Codina ens marca un 35, todos firmes, distanciat de

tres punts de Quico Aguilera, Antonio Garcia i Pere Batallé. Amb 31 un grapat. Com sempre van ser molts els que es van quedar a dinar a l’Estanyol i a on tant punt

asseguts, en Pep Martorell, Carrygolf Men, va aclarir d’una manera definitiva el que representa una copa de vi, una cervesa, un xupito de ratafia o un doble postra. Tot hi que va tenir una

aferrissat diàleg de preguntes i respostes sobre el mascaró i la ratafia, al cap de 6 hores es va pronunciar sota el lema... perfecció!

Dema un bon gruix surt de habituals surten direcció cap a Toulouse, per tant crec que aquest punts son importants...

Toulouse es la capital històrica del Llenguadoc, si be pertany al departament de l’Alta Garona i de la regió d’Occitània.

Te una àrea de 118,3 km2 i acull a 471.941 habitants el 2015 Per dema es preveuen temperatures de 14º amb vent del NordEst d’uns 6 km/h i un

87% d’humitat.

Per si necessiteu alguna cosa el seu alcalde es el Sr. Jean-Luc Moudenc.

Quatre dades de referencia, 64€ es el preu de mitjana d’un hotel de tres estrelles, el de cinc estrelles es de 112€ continuant amb les estrells a Toulouse els cheffs Michel Sarran i

Yannick Delpech, amb dos estrelles Bibemdum cada un d’ells.

Bon viatge i bon golf.

Salvador Claret

 

16-10-Tour

27 jugadors al Tour i estem “fregant” els límits de participació.. a veure com ho solucionarem.

Dia calmat a la PGA encara que no tant per terres catalanes.

Guanyador en Juanjo que no el felicitaré pels 41 punts aconseguits sinó pel resultat de -3 scratch aconseguit....  Joder Juanjo, quina enveja!!!

Segona posició per un “Vaca Sagrada” que feia temps que no veiem per les posicions capdavanteres, l’ Ametller amb 38 punts s’ha proclamat segon.

Proper dimecres al Montanyà.

Salut

 

9-10-2019

Segueix la pool dels no habituals, de quatre proves disputades quatre guanyadors diferents i dels  no habituals. Avui en Currius ha demostrat ser tot un vetarà i demostrar als de l’Empordà que fer 41 punts és d’allò més fàcil. Felicitats crack!!!.

Segona posició pel tiralínies Sala  que amb dues Ratles, i no de coca, ha deixat els 38 punts a anys llum de molts competidors. Com diu un poolero....mucho submarino, ja,ja,

Proper dimecres jugarem al Tour.

Salut

2-10-2019

Setmana plàcida al Tour, temperatura ideal i camp perfecte, només hi posaré “un pero”: la  sorreta al green d’allò més emprenyadora...

Aquesta setmana 21 jugadors, hora matinera i volta lenteta per culpa dels estrengers que teniem davant.

Avui estic content pq haig de felicitar a un gran jugador i una gran persona, amb un swing de llibre i una paciència a prova de bombes. Parlo del Quim, avui ha demostrat que jugant bé és poden fer poques al Tour. Ha deixat uns 40 punts difícil de superar, tot i que en Jaume Pastells si ha acostat amb 38 punts i segona posició per a ell, felicitats cracks!!!,

Torno a felicitar en Quim i en Jaume, crec que és la seva millor classificació en una prova i demostren que aquest any la pool estarà oberta a molts jugadors.

Curiós el cas, de 3 proves disputades ja tenim 3 guanyadors diferents i no dels habituals a la part alta. Bravo per en Quim, l’Ignasi i en Julio, els 3 guanyadors de les pools d’aquest any.

Tenim nou Líder a la pool, en RAFA, res a dir.....només aplaudiments per a ell....

Proper dimecres a Torremirona.

Salut

 

25-9-2019

25 de setembre 2019, és el dos-cents seixanta -vuitè de l’any del calendari gregorià i el

dos-cents seixanta-novè en els anys de traspàs. Queden 97 dies per finalitzar l’any.

*Tal dia com avui del 275, a Roma el senat romà nombre emperador a Claudio Tacito,

després de l’assassinat de l’emperador Aureliano i si la setmana passada en Colon feia el seu

quart viatge, tal dia com el d’avui del 1493 des de Cadis inicia el seu segon viatge a les

Ameriques. Pocs anys desprès i gràcies a Vasco Nuñez de Balboa, els europeus veuen per

primera vegada l’oceà pacífic. El 1906, es produeix un fet si mes no tindrà conseqüències

directes a la Pool, donat que Leonardo Torres de Quevedo, farà les primers assajos del

telekino” considerades com les que seran les primeres proves del control remot amb

comandament a distancia, una tècnica que anys mes tard serà aplicada com opció per

l’empresa CarryGolf. La trinca publica el seu àlbum “Trinca Sexe i Rockanrol” el 1960. També

es el dia que escollit del 1992 per la gent de la NASA per llançar el Mars Observer, del qual no

sen sabrà res mai mes, quedant en el oblit el Mars Observer el seu fracàs i els seus resultats,

Una desinformació que serà tot un èxit pel departament de premsa. A partir del 2000 son

moltes les dades significatives com que en Fernando Alonso guanya el seu primer campionat

de F1 el 2005 que el 2011 a la Monumental de Barcelona un 25 de setembre i tindrà lloc la

darrera cursa de braus de Catalunya o que el 2012 milés de persones envolten a Madrid el

Congres de los Diputats.

* Ull! Entre totes aquests dades ni ha una que no es veritat, però no crec que el mon es

pari per això, però pot ser divertit saber quina es...

25 de setembre: En Josep Codina va fer 53 any, tots els de la Pool et desitgem felicitats

i et donem les gracies per la teva generositat. Per cert i com a curiositat també fan anys en

Michel Douglas en Pedro Almodóvar la Catherine Zeta Jones o a la Rosalia entre d’altres.

Son les 8,20 del matí ha clarejat fa una estona i en Josep Mª Sala esta neguitós,

l’Antonio esgota els últims instants de la nit entre llençols moments en els quals qui escriu

aquesta crònica esta blasfemant... La majoria dels participants circulen per les vies catalanes

direcció Santa Cristina d’Aro, avui les espases estan altes ja que ens acompanya en Marc Sabria

un noi que he vist que encara no te handicap (HEX -0,7).

Avui podem dir que es la primera pool de la nova temporada internacional ja que ens

acompanya en Michael Alkalay. Sortida del 10 en un camp en molt bones condicions, potser

els greens una mica lents i jo diria que tal vegada un pel petits els forats, això potser nomes es

una suposició meva crec també va compartir l’Antonio Garcia (dos corbates i tres boles a

menys d’un centímetre). A la segona volta ens pasa pel forat 3, par 3, premi d’aproximació...

En el primer grup en sortir J.M. Sala marca la primera mida 4,92 el seu jajaja el va sentir tot el

camp, però l’alegria es curta quant ja directament el segon grup contraataca i en Joaquim

Puigdemont posa el seu nom a la cartolina 4,80. El pas del tercer grup també hi deixa

constància i en Josep M. Codina la situa a 3,36... quant el cinquè grup fan la sortida, un crit

d’exclamació ressona per tot el camp, Josep M. aspectant, en Quim, que ha passat? En Codina

impassible... (un cop a 3,36 ja el signava el Tiger Woods), dons no Codina no... ja que en Quico

situa la bola a 2,69 i van ser els empordanesos i un selvatà (interior) que aplaudien i alabaven

aquest cop....

El partit continua i resulta que aquell noi que no te handicap, en Marc, ja que en te 0,

es el qui fa el millor resultat, pero no guanya. Si no te handicap no pot guanyar a on s’ha vist

això, motiu pel qual el guanyador amb tot els requisits es l’Ignasi Prats ja que tot igualant el

resultat amb en Pere Capdevilla, per handicap, (mireu si es important tenir o no tenir

handicap) en Pere fa segon... Les coses com son. A continuació gran resultat de Josep Bataller

seguit pel internacional Michael Alkalay i en Jesús Sabria que quedarà en sisena posició.

Es va sentir comentaris sobre la “desclassificació” d’en Marc sols havia participat tres vegades

en la pool que si verdes que si madures... però el tema jo crec que es el del handicap 0.

 

A Can Pou, diferents vaques sagrades van voler establir unes normes de equipament

esportiu. Farem una camiseta, que vols dir un niki, no un polo, un gelat?... mira millor donar-

ho a un dissenyador. Bueno però com les volem, jo les vui de tres botons i jo grogues, jo amb

tapeta, no verdes, hi posaren gravat “amics dels pals de golf que es troben els dimecres” no

millor “Associació de golfistes del noreste de la península” no millor… Potser vaig errat però

quin tanto sortir amb una copa de vi a la mà pel tee del 1 amb una vestimenta patrocinada per

Terra Remota…

Salvador Claret

 

Pool a Costa Brava on el meu nebot, en Marc, ha guanyat amb 36 punts (-1 scratch)  però no el podem validar pq no porta les 3 proves mínimes en els últims 3 anys. Sap greu Marc.

Així passem la victòria a Ignasi Prats i segona posició per en Pere Capdevila. Felicitats cracks!!!.  Destacarem la celebració dels 53 aniversaris del Josep Codina que ens ha invitat a esmorzar i també ha pagat el beure a Can Pou, Gràcies i felicitats “nen”.

Recordeu que no podem donar putters i que el temps màxim per buscar una bola perduda és de 3 minuts !!!!!!!!!

Proper dimecres al Tour

 

18 de setembre 2019, és el dos-cents seixanta-unè dia de l'any del calendari gregorià i el dos-cents seixanta-dosè en els anys de traspàs.  Queden 104 dies per finalitzar l'any.

Tal dia com avui del 1714, cau Cardona un baluard de la Catalunya central, feia sols una setmana de la desfeta de Barcelona... El que son les coses, 300 anys justos després, Escòcia fa el seu primer referèndum per la seva Independència.

En l’any 14 de la nostre època, el Senat, confirma a Tiberi com a nou emperador de Roma.

1500 anys després, el 1502, Cristòfol Colon toca terra a Costa Rica en el que serà conegut com el seu quart viatge a América.

En els estats Units al 1851 es funda el diari The New York Times, mentre que a Cadis tal dia com avui del 1868, el General Prim es revolta contra el règim Isabelí baix el lema de “España con Honra” i que esdevindrà la primera República.

També el 18 de setembre de 1990, es una data clau per Linchestein, que entrarà com a membre de ple domini a la ONU, uns anys després en concret del 2015, esclata un fet del que tots recordem, el tema de la contaminació del motors VW als Estats Units, a partir d’aquí tot serà diferent...  

Quatre anys més tard a l’Empordà despunta un dia net i lluminós, no hi ha núvols,  el vent està calmat i les gavines planejant tot buscant els primers grans del dia... sols l’harmonia es trenca amb el pas d’un avió de Ryanair... Un dia perfecte per iniciar de nou una pool que ens mantindrà actius i de pas ens ajudarà a treure el rovell dels nostres pals...

Tot a punt perquè a les 8,40 es doni el cop d’inici de la 18 Pool PGA, en el marc sempre cuidat del Golf de Peralada. Ton Font, que tindrà un gran protagonisme durant el dia, és qui donarà aquest primer cop de la nova temporada, al que seguiran 26 cops més...

Un cop acabada aquesta primera jornada tothom dirà la seva, (que si he fallat un pat que ja estava a dintre, que si la punyetera branca, que mira que no veure el banquer, ara pico a terra, quin toque que he fet, hostia amb el fora límits, menys mal que hi ha estaques vermells, aigua, puc col·locar la bola?, jo no te la dono però Bueno si no la vols picar... Tot això molt bé, però queda clar que el mèrit de la jornada es per dos dels joves veterans de la pool que s’han desempallegat de tot aquest jovent que va pujant, amb refereixo  a Julio Palacios i Pere Bataller amb un resultat de 37 punts son els guanyadors d’aquesta primera jornada i que encapçalen la classificació general en aquest moment. En tercer lloc un exultant Rafael Martorell amb 36 mentre que amb 34 hi trobem en Jesús Sabria en Ramon Galisteo i en Pep Pares. Felicitats a tots ells i benvinguts els que avui ha estat la seva primera jornada.

La diada prometia però potser no fins el punt del que ens ha deparat un cop acabat el joc i posat camí cap a Roses al Hotel Montecarlo

La veritat es que les exquisideses servides a taula que ens ha preparat en Ton i a la qual ens hi hem assentat com a comensals, ha anat des del primer moment de sorpresa en sorpresa i exquisidesa en exquisidesa tot amb l’harmonia del les primeres estrofes del Festí Celestial.

 “Quan canonitzen un sant al cel fan festa gran ; i a més de les peticions indulgències i perdons que el bon Déu prodiga als sant perquè lliurin els germans els parents o bé els amics de les penes i els fatics d'algun mal o algun desori o del foc del Purgatori, es fa un àpat colosal al menjador celestial”.

El festí ja s’ha acabat, tothom entra en tertúlia i disbauxa, mes de sobte, es senten els primers cants del “happy birthday to you” que acompanyen un gran pastel ja que també en aquest 18 de setembre en Pere Capdevila ha fet 67 anys i en Rafael Martorell 60, part tant moltes felicitats als guanyadors, als que celebren anys i a tots els que ens han acompanya en aquesta diada.

Tal día com avui del 1970, ens va deixar Jimi Hendrix, els son de la seva guitarra i el seu álbum Experience, Hey Joe sempre estará en el meu record. 

 

Salvador Claret

 

 

19-9-2019

A punt la 19ena Poolpga!!!

Dimecres dia 18 comença la pool a Peralada, en principi jugarem Stablefort individual, segons el número de jugadors potser farem parelles. Després anirem a dinar a Can Ton i amb tren a Roses.

Ja teniu el nou reglament a la web, només hi ha un canvi: A la classificació final de la poolpga quedarà pel davant qui vingui del darrera en la última prova (sense tenir en compte el hcp del jugador).

El Calendari és bo fins el gener 2020, després hi pot haver algun canvi pq he tingut problemes amb 2 clubs.

Salut

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SEMPRE FER LES INSCRIPCIONS ALS CLUBS A ON ES JUGARÀ-Abans de Dilluns a la tarda !!!

 

 

Inscripcions per a PGA: 972 472577

Inscripcions per a Santa Cristina d’Aro: 972 837150

Inscripcions per a Masnou d’Aro: 972 816727

Inscripcions per a Empordà: 972 760450

Inscripcions per a Golf Girona: 972 171641

Inscripcions per a Peralada: 972 538287

Inscripcions per a Torremirona: 972 553737

Inscripcions per a Sant Vicenç de Montalt: 93 7915111

Inscripcions per a Golf Montanyà- Vic: 93 8840170

 

                                                                                 

 

 

Benvolguts aficionats al golf:

Aquest any 2011 comença la 1era Pool de les comarques Gironines promoguda per uns socis de diferents camps de les comarques. La idea és fer una Pool per diferents camps on jugadors  i socis puguin jugar a uns preus competitius per altres camps de la província.

La idea és fer-la competitiva  i  divertida, però molt seriosa.  Els resultats s’enviaran a la federació per fer els ajustaments de hcp.

Sempre serà un dimecres , començarem el 14 de setembre i acabarem el 28 de desembre. Són    16 proves  de les quals contaran les 8 millors targetes  per la classificació general. Aquesta primera temporada serà amb  el sistema de joc serà el Stableford.

Hi haurà premi pel primer classificat de cada jornada i pels 10 primers de la classificació general. Els premis seran bonus per material de golf segons la recaptació  final  (mireu reglament a la pàgina web: www.poolpga.com o oolcg.es. Cada jugador posarà 10 euros per la recaptació de la pool que serviran íntegrament per  donar el premi al guanyador de la jornada i per els 10 primers classificats finals, a mes per un acte a ser possible amb un dinar a on es farà el repartiment de premis i un sorteig de material entre els participants.

Pot participar-hi  tothom que tingui llicència de golf i els interessats poden veure el reglament i fer el seguiment de les classificacions a la plana web indicada.

Com que no hi ha responsable directe , som un grup de jugadors sense ànim de lucre , es molt important que per fer els horaris de sortida, els jugadors s’inscriguin via e-mail o per telèfon al club en que es jugarà abans de dilluns al vespre de la setmana de la prova , per així el responsable poder preparar les sortides el dimarts i “penjar-les” a la web.

No obstant per qualsevol aclariment us podeu-ho posar en contacte amb Salvador Claret al telf. 972168162.

Esperem que sigui del vostre interès.

 

Fins dimecres....Setembre 2011